Signatura de conveni entre L’Escola ENTI i l’OCVE

ENTIL’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment (OCVE InCom-UAB / Uvic-UCC) i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives adcrita a la Unviersitat de Barcelona (ENTI-UB) han signat un conveni marc de col·laboració. Es tracta del primer acord entre ambdues institucions i neix amb la voluntat de facilitar l’intercanvi d’informació, l’assessorament en projectes, i la direcció i desenvolupament del disseny i construcció de prototips.

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) té com a objectiu la formació d’estudiants en la creació i la producció de continguts digitals interactius, videojocs, serious games i aplicacions, desenvolupant competències en l’àmbit del disseny, programació i narració. El curs 2013-2014, ENTI-UB va començar a impartir els estudis de Grau Universitari en Videojocs, la primera titulació en aquests estudis en l’àmbit de les universitats catalanes.