Gamification World Conference està aquí de nou aquest 2016!

gwc

El major esdeveniment centrat en Engagement, Gamification i solucions basades en Jocs per a les empreses és GWC 2016. Amb 2 dies de conferències, xerrades, casos d’èxit, tallers i altres activitats, aquesta conferència reunirá a més de 40 ponents de tot el món: Kevin Werbach (The Wharton School, University of Pennsylvania), Yu-kai Chou (The Octalysis Group), Ercan Altuğ Iılmaz (KFC), i An Coppens (Gamification Nation), entre d’altres.

Es presentaran tendències, incloent solucions empresarials basades en jocs, i a més d’això, podràs gaudir de la tradicional festa posterior, el lliurament de Premis en Gamificació i altres activitats diverses. Per què no? Més de 400 empreses diferents de més de 75 països assistiran al GWC on estaran encantades de compartir els seus coneixements i experiències en tècniques relacionades amb el compromís. La Conferència GWC es durà a terme a la ciutat de Madrid, del 26-27 d’octubre de 2016, en el Teatre Goya que es troba al carrer Sepúlveda 3 i 5, al Centre Comercial L’Ermita

Més informació: GWC Conference Web site