Informe de la comunicació a Catalunya 2015–2016

L’equip d’editors i autors de l’Informe de la comunicació a Catalunya 2015–2016 es va reunir el divendres 25 de novembre a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona, per treballar en la delimitació entre capítols i aprofundir en el llibre d’estil de l’obra.

La reunió va comptar amb la participació de la directora i el coordinador general de l’InCom-UAB, Amparo Huertas Bailén i Miquel Gómez i l’equip editor. L’Informe es proposa oferir una descripció i anàlisi interpretativa de l’evolució dels principals camps que configuren el sector de la comunicació social a Catalunya, durant els anys 2015 i 2016. A partir d’apartats específics i un marc general de la comunicació es parlará també de videojocs. L’OCVE formará part aquest any de l’Informe de la comunicació a Catalunya, un projecte veritablement interuniversitari.