Creació de Mons de Ficció per a Jocs

ENTI-UB, en col·laboració amb l’Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment-UAB-UVIC, presenta un innovador curs de Narrativa Audiovisual que rep el nom de “Creació de Mons de Ficció per a Jocs”. Per a aquelles persones que vulguin desenvolupar la seva capacitat de comunicació i millorar l’atractiu de les seves peces narratives audiovisuals.

Divendres 16 de juny de 16h a 20h i dissabte 17 de 9:30h a 14h, deixa’t instruir per experts reconeguts internacionalment com Clara Fernández-Vara, professora de la New York University i Matthew Weise, professor i director creatiu de Fiction Control .

Una formació intensiva: 8 hores de creativitat narrativa que seran impartides en castellà i anglès, i on la clau és crear narratives per a jocs, siguin digitals o no. L’opció perfecta per construir els mons de ficció que sempre havies volgut fer realitat. Un curs orientat a que aprenguis de manera pràctica les tècniques que faciliten la conceptualització i desenvolupament d’aquests mons juntament amb el disseny de jocs que s’integren en ells.

Des de l’Observatori tenim reservades algunes places per a membres i col·laboradors. Les places són limitades!!