Aprendre Història Jugant: els videojocs assalten les aules

En aquest curs d’estiu es tractarà el valor dels videojocs en l’ensenyament, en general, i en l’ensenyament de la Història en particular. Un primer bloc tractarà de forma genèrica sobre videojocs i educació, incloent una taula rodona sobre els perills i potencialitats dels videojocs per als joves. Un segon bloc mostrarà experiències pràctiques desenvolupades a les aules amb diferents videojocs, experiències que inclouran l’ús d’aquests mateixos videojocs en sessions breus que permetin conèixer els seus continguts i les seves potencialitats, a les aules d’informàtica de la UPNA. El tercer bloc serà a càrrec de l’empresa Creanavarra, experta en l’ensenyament universitari de disseny gràfic i disseny de videojocs. Les activitats (conferencia + tallers) que es desenvoluparien en les seves instal·lacions tindrien com a objectiu mostrar el potencial de la indústria del videojoc com a indústria cultural de primer ordre, i com a sector de desenvolupament professional per a àmbits tan variats com les humanitats o l’enginyeria.

  • 23 hores
  • En Creanavarra, Palacio del Condestable, UPNA
  • Termini d’inscripció: Fins 24 agost 2017

Informació en el web de UPNA.