XI Seminari Internacional en Educació per a l’Ús Creatiu dels Mitjans: “Videojocs 360”

L’Institut de Recerca de la Comunicació (ININCO) i l’Especialització en Educació per a l’Ús Creatiu de la Televisió, de la Universitat Central de Veneçuela, anuncien que es troben obertes les inscripcions per al XI Seminari Internacional en Educació per a l’Ús Creatiu dels Mitjans: “Videojocs 360”

El seminari es realitzarà el dimarts 7 i dimecres 8 de novembre de 2017, al Centre Cultural Chacao a Caracas. Està dirigit a estudiants, investigadors, docents, programadors, desenvolupadors i públic general amb interès en els videojocs.

Les persones que desitgin participar poden inscriure’s fins al diumenge 5 de novembre. Espai limitat. Per a major informació pot contactar a l’equipo organitzador a: especializaciontv.ucv@gmail.com
Twitter: @ININCOUCV

Videojuegos 360_Promo