FAQs

L’OCVE fa jocs?
No som un estudi de desenvolupament de videojocs. Creem projectes alineats amb la nostra missió que ens permeten connectar el que hem après sobre el disseny del joc, el compromís amb l’audiència i la participació en el desenvolupament de la indústria. Busquem associar-nos amb institucions o estudis que necessiten suport de l’OCVE.

Vull ser part de l’OCVE.
L’OCVE està creixent i estem sempre interessats en escoltar a possibles estudiants, investigadors, dissenyadors, voluntaris, becaris, etc. Omple el següent formulari per posar-te en contacte amb nosaltres.

Com comparteixo un esdeveniment?
Tens una història per explicar o hi ha alguna cosa o algú que penses que hem de mostrar? Has vist o estàs involucrat en un esdeveniment? Omple el nostre formulari amb les dades de l’esdeveniment per enviant-se’l. Si utilitzem el material publicarem les teves dades tal com ens les proporcionis.

Com comparteixo un recurs?
T’animem a compartir recursos com ara: Assajos, articles, publicacions, llibres, llocs web i blogs, beques, altres suggeriments. Comparteixo aquí.

Els organitzadors de conferències i seminaris que desitgin arxivar els seus treballs de recerca en l’arxiu OCVE, posi’s en contacte amb nosaltres aquí.

¿Què passa si tinc més preguntes sense resposta?
Envien’s la teva informació junt amb les teves inquietuds aquí.